Treenailtu on vähän agilityä ja jopa tokoakin pikkasen. Tosi innokkaana Lenni on tokoillu ja kyllä se ne alokkaan liikkeet osaa edelleen, mihinpä ne ois unohtunu. Pitäs tässä saada joku kisamainen treeni tokoiluun niin näkis missä sitä mennään kärsivällisyyden kanssa, jaksetaanko tehdä niin paljon kerralla ilman palkkaa. Sitte uskaltais ilmottaa kokeeseenki. Seuraaminen on tällä hetkellä innokasta ja hyvin kontaktihakuista, perusasennotki on löytynyt tokoilutauon aikana ihan kuin itsestään kohdalleen :) Jättävät on nopeita ja täsmällisiä. Paikallaolokin on rauhallista. Hyvin kuulostaa siis menevän mutta ikinä ei tiedä mihin herra L:n kärsivällisyys katkeaa jos liian kauan joutuu tekemään ilman kunnon makkara-palkkaa. Toisaalta en halua treenata liikaa sitäkään että palkkaisin harvoin kun tiedän mihin hupakon tämänhetkinen hyvä motivaatio sitten taas katoaa.

Agilitystä ollaan pidetty taukoa 5 päivää ja se on meille viime aikaisen tiiviin treenaamisen jälkeen jo pitkä aika ;) Perjantaina treenattiin Raahen Käpälämäessä niillä vähillä esteillä mitä siellä ulkona oli. Sinne kun en omista kopin avainta. Oli kuuma mutta Lenni teki innokkaasti ja maltoin lopettaa ennen kuin innostus pääsi yhtään väheneen. 

Viikonloppuna Lenni riekkui mökillä malttamatta levähtää muuta kuin yön pimeinä tunteina, joten uni maistui eilen makiasti. Tänään ollaan lenkkeilty kovasti ja illalla Lenni pääsi leikkimään vielä kahden ihastuttavan cavalierin kanssa :)