Maanantaina liideltiin KAS:n hallilla agilityn epävirallisten kisojen merkeissä. Lennin ilmoitin mölli-radalle ja MAXI-1 radalle. Tuosta ensimmäisestä radasta mulla ei oikeestaan jäänyt muuta mieleen kuin se että jännitin ihan hirveesti, en juossut enkä ohjannut ja koira kyseli koko ajan mitä pitäisi tehdä. Sössin siis itse tuon ja tulipahan huomattua että harkkakisoja pitää saada alle mahdollisimman paljon, sillä jännitän jopa harkkakisoja. En todellakaan tiedä miksi :D Lennillä oli myös vauhtia enemmän kuin olen ikinä nähnyt.

Ykkösten rata muistutti tätä:

1857490.jpg

Todellisuudessa puomin alku oli paljon suoremmassa linjassa muurin jälkeen ja pituushypyn onnistuin piirtämään väärinpäin :)

Jätin Lennin odottamaan hypyn taakse ja otin vastaan jo ennen muuria, sillä en tiennyt hyppääkö tuo otus muuria mua kohti. Pyrin sitomaan vähän jo muurilla jotta saisin kääntymään putkeen. Lenni rekisteröi muurilla suoraan edessä olevan puomin mutta sain kuitenkin ääntä korottamalla kääntymään putkeen ;) Hypyllä 6 takaaleikkasin, ja aiheutin Hupakolle pienen silmukan hypyn takana kun en tarpeeksi ennakoinut. Virheettömästi tuohon asti ja pujottelun aloituksesta sitten vitonen. En muista yhtään miten ohjasin mutta Lenni tuli vauhdilla tuohon aloitukseen. Muuten pujottelu meni hyvin ja rytmikkäästi. Keppejen jälkeen ohjasin Lennin hypylle ja silloin tuolla koiralla hirtti kaasu kiinni ja minä jäin ihmettelemään että onko mulla koira vaihtunut kun ei perässä pysy :D L ehti käydä muurilla asti hyppäämässä ja siitä hylky. Loppurata meni kai ihan ok. Hypyn 12 jälkeen oli vaikea paikka A-intoisella koiralle ;)

Tiistaina mentiin hallille ja harjoiteltiin A:lta hyppyjä 5 ja 6 sekä siitä pujottelua. Nämä meni nyt ihan hyvin ja toisella yrittämällä sain tiukan takaaleikkauksen onnistumaan ilman silmukoita hypyn takana. Pujottelu meni myös ok. Lopuksi irroiteltiin vielä hypyillä. Välissä halliin oli tullut kaksi koiraa jotka vähän sekoittivat Hupakon päätä ja keskittyminen ei ollut ihan 100%.

Tuo rata tuntui melko vaikeelta aluksi, mutta ei pitäisi antaa parin vaikeemman ohjauksen matkan varrella sekoittaa :)