Tänään kisailtiin siis pari starttia. Aamulla jo jännitin ihan hirveesti eikä aamupala maistunut. Lenni oli ratketa liitoksistaan tajutessaan että menemme kisamaneesiin :)

Eka rata oli mun mielestä aika haastava. Suoraa baanaa ei ollut luvassa. Sen verran jännitti että en kyllä muista rataa edes enää niin tarkasti että voisin sitä piirtää :D Startissa tajusin että taitaa olla aika kuuma koira käsissä, sen verran kovaa se tuli ensimmäiset hypyt. Jäin itse jännityksestä kankeilla jaloillani aika nopeesti jälkeen ja Lenni ehti suorittaa muurin väärässä välissä. Kontaktit otettiin tarkasti ja keinukin tehtiin ihan reippaasti. Kyllä tuohon keinuun vielä lisävauhtia kaivataan, mutta toivottavasti sitä ajan kanssa tulee. Helpottavaa joka tapauksessa se ettei kisasuoritukset ole enää kaatunut keinuun.

Toiseen starttiin lähdettäessä oli jo paljon rennompi fiilis. Meno tuntui ihan mahtavalta ja Lenni pysyi jo paremmin hyppysissä. Vaikuttaa niin paljon sujuvuuteen se että pystyn ohjauksessani edes samansuuntaiseen suoritukseen kuin treeneissä, siis rentoon mutta jämäkkään ja vauhdikkaaseen menoon. Alun linjaukset meni nappiin ja tajusin juosta. Keppejen avokulman vientiä jännitin, mutta kyllähän tuo otus pujottelun osaa hakea ja suorittaa mikäli sille työrauha annetaan. No, enpä antanut sitä työrauhaa vaan tein kuulemma syöksyliikkeen ennen viimeistä keppiväliä... Siihen hajosi mun pakka ja juoksenneltiin maaliin ohittaen vielä viimeisistä hypyistäkin joku :)

Mukava aamu oli kisapaikalla vaikkei menestystä tällä kertaa tullutkaan. Jatkamme harjoituksia :) Tuota virheen jälkeistä pakan hajoamista pitäisi myös jotenki osata hallita. Mulla menee senssit aina ihan sekaisin enkä saa ohjausta minkäänlaiseen kuosiin virheen jälkeen. Ohjaus hajoaa yhtä nopeasti kuin mielikuva puhtaasta radasta, virheitä kun ei tule suunniteltua radan varrelle :D