Tällä viikolla Lennillä on ollut koko ajan karvaista seuraa, sillä Sani-prinsessa on viettänyt sivistys-, trimmaus- ja pesuviikkoa meillä täällä Oulussa. Maanantaina käytiin hallilla treenaamassa ja mukana oli koko koirakatras naapurin partaisia poikia myöten :) Sani pääsi tekemään pitkästä aikaa agilityä ja kyllä se siitä nauttikin koko pienellä olemuksellaan. Lennin kanssa tokoteltiin ja tehtiin muutamia helppoja agi-esteitä, mutta poika tahtoi käydä vähän ylikierroksilla! Viikolla ollaan myös lenkkeilty niin metsässä kuin remmissäkin. Eilen käytiin Lennin kanssa koiraladulla hiihtelemässä, Lennillä vetovaljaat ensimmäistä kertaa elämässään päällä. Alkukankeuksien jälkeen (kaaduin kerran :D ) Lepakko tajusi homman juonen ja mentiin lujaa. Minä hiihdin minkä kintuistani pääsin ja Lenni avusti.

Maanantaina käytiin katsomassa kaverilleni kotiutunutta Mauno-mäyräkoiran pentua ja olihan se kerrassaan ihana. Ihan uskomattoman reipas ja itsevarma pentu! Tuo kyläilyreissu ei ihan hirveesti mun pentukuumetta ainakaan vähentänyt... Saa kertoa apuja miehen ylipuhumiseen :D

Nooh, huomenna käyn tekemässä vielä virologian labroja, minkä jälkeen suuntaamme kohti Raahea. Sani pääsee kotiinsa ja mekin vietetään viikonloppua pitkästä aikaa sielläpäin.