Illan AD-treeneissä harjoiteltiin Lennin kanssa irtoamista. Tehtiin kolme erilaista hyppypätkää.

Ensimmäisessä ja toisessa treenissä  irtoamista harjoiteltiin sivusuuntaan. Ensimmäinen ja toinen hyppy olivat kutakuinkin molemmissa harjoituksissa linjassa, mutta koiraa mentiin ottamaan vastaan kolmannelle hypylle, joka ensimmäisessä pätkässä oli toisen hypyn rinnalla ja toisessa pätkässä sivusuunnassa ja edessä. (Kuvassa kaksi kolmoisestettä). Ensimmäisellä kerralla muistuttelin tätä sivusuuntaan irtoamista viemällä palkan kakkosen taakse. Tosi kivasti meni ja irtoamisessa ei ollut ongelmia. Molemmat harjoitukset onnistui lähettää hyvin kolmoshypyiltä. Mulle oli vaikeinta se että luotin Lennin irtoamiseen ja ennakoin ennen kakkosta kuitenkin kääntöä kolmoselle.

Viimeisenä tehtiin A:lla merkitty harjoitus. Otin ensimmäiseltä hypyltä vasemmalla kädellä yli ja "heitin" kakkoselle.  Kovin syvälle ei kakkoselle voinut viedä että ehti ajoissa tekemään persjätön kolmosen taakse ja viemään takaakiertoon neloselle. Lenni irtosi kuitenkin jälleen hyvin ja pääsin ajoissa tekemään persjätön ja lähettämään takaakiertoon.

Itsenäisesti tehtiin A:ta, keinua ja pujottelua. Pujottelun lähetin kerran kuudesta metristä niin että itse jäin paikoilleni seisomaan sekä muutaman kerran avokulman hakua. A:lla muutama hyvä kontakti, häiriöliikkumista ja vapautus käskyllä. Keinu oli ensimmäisellä kerralla tosi hidas, mutta muutaman toiston jälkeen Lenni muisti homman ja kohtalaisella vauhdilla teki.