Rovaniemi rn 29.5.

Rovaniemen ryhmänäyttelyyn matkasimme Kirsin kanssa kylmässä ja sateisessa säässä. Teltan suojassa mukavassa seurassa kehien kolmen tunnin odottelu meni kuitenkin mukavasti :)

Tuomarina Tuula Savolainen ja Eddie osallistui ensimmäistä kertaa nuorten luokkaan mukavin tuloksin. NUK ERI1, PU-4, VaSERT.

Haukipudas rn 30.5.

Seuraavana aamuna vuorossa oli "kotinäyttely" Haukiputaan Virpiniemessä. Valitettavasti polveni kipeytyi Rovaniemellä kylmässä istuskelusta enkä pystynyt juoksemaan kehässä. Onneksi kasvattaja-Antti tuli näyttelyyn Lulu-siskon kanssa ja vei Eddien taitavasti kehässä. Suuret kiitokset pojan handlaamisesta! Kirsi jännitti Rovaniemellä puhelimen päässä tuloksia :)

Tuomarina Leila Kärkäs ja Eddie NUK ERI1, PU-1, SERT, VSP :)

Kuva: A. Hokkanen

" Erinomainen kokonaisuus, linjakas hyvässä lihaskunnossa oleva uros. Ilmeikäs hyvä pää. Miellyttävä ilme. Hyvä kaula. Erinomainen eturinta ja rintakehä & hyvä takaosa. Lavat saisi olla viistommat. Hyvä luusto. Tiiviit käpälät. Askelissa - etenkin etu, voisi olla hieman enemmän voimaa ja ulottuvuutta. Hyvä karva ja miellyttävä käytös."

ROP Baskethill's Jersey Lily - VSP Glamorly Good Bad'n' Ugly. Kuva: A. Hokkanen

Rakas Eddie ensimmäisen SERTin kanssa. Kuva: A. Hokkanen

Karkun päänäyttely 6.6.

Teimme unohtumattoman hienon retken päänäyttelyymme Karkkuun. Ystäväni Kirsi ja Jaana, sekä Jeffe ja Aurora aloittivat matkan lauantaiaamuna Muhokselta ja koukkasivat meidät Raahesta kyytiin kun auto-ongelmien takia en päässytkään perjantai-iltana valmiiksi Ouluun. Matka oli pitkä, mutta taittui nopeasti loistavassa seurassa ja Jyväskylän tienoilta nappasimme kyytiin vielä Eddien Lulu-siskon. Hotelli Ellivuoreen päästyämme ulkoilutimme ja ruokimme koirat, minkä jälkeen nautimme Buffet-pöydän antimista ja istuimme hotellihuoneella tovin iltaa. Koirat oli pääosin trimmattu ja pesty kotona valmiiksi, joten illalla saimme reuntoutua rauhassa jutustellen.

Aamukävelyllä sää oli mitä loistavin. Aurora ja Eetu juoksentelivat järven rannassa, ja uimaan karkaamiselta vältyttiin kuin vältyttiinkin ;) Hotelliaamiainen maistui ja näyttelypaikalle oli helppo siirtyä kun teltan pystytimme illalla valmiiksi ja hotellihuoneenkin sai luovuttaa vasta näyttelyn jälkeen.

Eddie esiintyi edukseen suuressa junioriluokassa, sai ERI:n ja lopulta ravasi tiensä upeasti luokkavoittoon. Tunnelma oli mahtava ja jaettu ilo on aina moninkertainen! :)

Kuva: Jaana Heiskari

"Very nice young dog, lovely head and expression, good neck and shoulders. Good bone and feet, well ribbed, strong loin, correct angulation, moved well." Jane Graham

Päivä oli lämminhenkinen ja kaikinpuolin onnistunut. Seuralaisemme saivat myös mukavat tulokset ja Jeffen PU-3 sijoitus ilahdutti erityisesti :) Paljon onnea kaikille tuloksiinsa tyytyväisille ja kiitos koko springeriväelle näyttelypäivästä. Oli myös ilo ja kunnia päästä handlaamaan kehässä upeita ja kauniisti esiintyviä koiria! :)