Ollut vaan sellasta liitoa tää elämä että kirjottelut on vähän jäänyt.

Agilityä ollaan tehty useampaanki otteeseen sitte viime päivitysten. Tiukkaa vaan tekee jo tässä vaiheessa muistella mitä ne treenit onkaan sisältänyt tarkemmin ottaen :D Viime viikon Minnan oppeja treenailtiin ainakin tässä yks päivä hallilla. Ohjausharkka sisälsi muutaman kinkkisemmän kohdan, jossa sain meidän takaa leikkaamisetkin vähän epäonnistuun. Ylimääräinen piruetti tahtoi hypyn takana tulla, mikä vie aikaa. Tää harkka onnistui siis paremmin pitkästä aikaa valssailuilla ja muilla pyörityksillä. Täytyy sanoa että paremmin/nopeammin sain Lennin käteen kiinni jo, mikä oli iloinen asia treenissä. Ei niin iloinen asia olikin sitten keinu. Viimeksi hallilla ollessamme Lenni vähän säikähti kovasti narisevaa ja nitisevää keinua, ja nyt keinulle meno oli aluksi tosi epäluuloisen oloista. Muutaman kerran kunnon makkaran syöttämisellä keinu läpi että saatiin reippaampi lähestyminen ja siihen lopetus. Täytyy olla nyt tarkkana ettei vahingossa vie tuota sille nitinänatina-keinulle.

Yksittäisinä esteinä treenattiin vielä A:n alastuloa ja pujoa eri kulmista. Ihan kivalta näyttää Lennin liitely kunhan keinu saadaan vielä kuntoon. Jos sitä syyskesästä sitten startattaisiin virallisissa :) Tokoakin tekisi mieli taas yrittää... Jotain pientä kotona on treenattu jotta liikkeet pysyy mielessä, pitää vielä harkita mihin ajankohtaan seuraava koe kaavaillaan.

Kohta Lenni lähtee treffaamaan jo pulivuotiaaksi ehtinyttä Mauno-mäyristä ja heppoja! :) Treenailut jatkuu huomenna hallilla.