Eilen tenttien jälkeen oli kiva päästä rentoutumaan ja tyhjentämään patologian täyttämää päätä agiilon merkeissä. Oli mahtava päivä, Niinalle ja Urholle kiitos taas seurasta, hyvät analyysit ohjauksesta ja juoruilu lenkkeilyn lomassa on huomattavasti antoisampaa kuin yksin puurtaminen agikoukeroiden parissa :)

Ekaksi treenattiin ohjausta kahdella pätkällä. Ensimmäisessä aiheena olivat takaakiertäminen, jota tehtiin Niinan suunnittelemalla neljällä esteellä. Ensimmäisellä takaakierto siivekkeen oikealta puolen, valssilla vastaan ja siivekkeen suuntaisesti seuraavalle takaakierrolle, mikä tehtiin vasemmalta kiertäen. Taas valssilla vastaan ja seuraavalle takaakierrolle. Hyvä harjotus oli, ja ihan kivasti menikin. Pikkasen Lenni on hajulla jo tästäkin hommasta, mutta aika tarkasti pitää nämä vielä ohjata.

Toisessa pätkässä persjättöä ensin putkella, sitten hypyillä. Hypyiltä tuli aina 180 asteen käännös eli ihan kunnolla leikkailtiin. Niina väänsi sitä tuttua rautalankaa kuinka aikasin tää pitää tehdä että saahaan tiukat kurvit. Tuntuu niin hassulta jättää koira selän taakse jo ennen hyppyä, mutta kyllä se sen jo kestää. Jes! Tästä tuli hyvä fiilis kun olin varma etten onnistu ollenkaan :D

Keinua keikuteltiin Lennille, ja L toimi myös katseluoppilaana kun Urho juoksi keinun oikeaoppisesti ja lujaa :) Puomia ehkä kolme toistoa. En tiedä kuvittelinko vain vai juoksiko Lenni sen nyt nopeammin. Alhaalla pysähtyi hyvin. Pitäis hinkata tätä niin että kestää ottaa itse etäisyyttä ihan kunnolla. Keppejä myös yksittäisenä ihan muutama toisto. Päässä odotti palkka.

Niina ikuisti lämppäillessämme supermiesviitassaan poseeraavasta agiliitokoirasta hyvän kuvan. Kiitos.