ja epäröinti keinulla jatkui.

A-rata oli ihan kivaa menoa, mitä nyt itse valssailin myöhässä ja pitkiä kurveja tuli alussa sen takia. Keinu oli sitten radan puolen välin jälkeen. Ensin kielto ja sen jälkeen keinu aivan kamalan hitaasti tyylillä pienenpieni askel ja miettimistauko. Siitä kertookin aika tuloksissa :D Puomilta myös kielto ennenkuin Lenni hoksasi että aijaa täähän ei ookkaan se sama tyhmä keinu... Loppurata taas vauhdilla maaliin!

B-radalle keinu jäi, vaikka kuinka toivoin että se ois radalta kannettu pois :D Keinu oli jo kolmantena esteenä, siitä kielto ja sen jälkeen jo ainakin puolta nopeampi suoritus. Renkaalle ohjasin kai jotenkin huonosti kun Lenni hyppäsi kehikosta. Olisin tehnyt renkaan uudestaan, mutta huitaisin korjausliikkeen puomia kohti ja Lenni oli puomilla ennenkuin ehdin edes huomata. Loppurata sujuvaa liitoa. Erityisesti lopussa olleisiin käännöksiin olen tyytyväinen. Pyrin kääntämään kropalla hypyn jälkeiselle seuraavalle esteelle jo reilusti ennen hyppyä ja kivasti Lenni kesti tämän. Jos virheitä ei olis ollut alla en ehkä ois näin rohkeasti uskaltanut ohjata niitä paikkoja.

Nyt keinun jankkauksesta taukoa. Kyllä siihen vielä vauhtia tulee kun Lenni sen kuitenkin tekee... Toivossa on hyvä elää.