Perjantaina treenattiin perinteisesti Tupoksessa. Aloitettiin kontakteilla ulkokentällä vesisateessa. Sitä samaa niissä, eli A hyvä, puomiin sais hakea lisää vauhtia ja keinulla välillä empimistä. Sisälle siirryttäessä Lenni meni ihan lukkoon. Se tuijotteli Minnaa ja varjoja, törmättiinkin pariin otteeseen. Alun pujottelutreeni meni päin prinkkalaa, tai ainakin se pujon aloitus. Myös vauhtisuora tökki kun Lenni ei irronnutkaan totuttuun tapaan putkeen vaan vaati mun loppuun asti ohjaamista. Pikku hiljaa alkoi kuitenkin sujua ja ohjausharkat meni ihan hyvin. Ei ihan niin vauhdikkaasti kuin nyt on muuten mennyt mutta puhdasta jälkeä saatiin aikaiseksi. Ohjauksessa treenattiin tiukkoja valsseja, sylkkärin tapaista, twistiä, hypyn takaa vastaanottamista jne. Aika haastavia juttuja.

Tänään KAS:n hallilla otettiin kontaktit ja valssitreeniä. Keinulla taas aluksi emmintää, loppua kohti parempaa suoritusta. Palkkasin keinulta putkeen ja se näytti toimivan. L oli koko ajan fiiliksissä eikä välittänyt vaikka treeniseurana oli Speedy ;) Valssailussa sain Lennin kääntymään ihan hyvinkin, ainakin välillä. Yks rima tuli treenin aikana alas kun piti sukeltaa hypyn läpi putkeen. Pujottelun aloitus oli pari kertaa hukassa kun avokulmasta lähetin, mutta rytmi oli hyvä. Paras mieli jäi taas tekemisen ilosta ja lapamisen repimisestä. Lämppäilyt ja jäähdyttelyt jäi tänään ajallisesti melko lyhyeksi ja tais olla melko laukka-painotteisia kun koirat juoksi kuin mielipuolet.

Viikonloppuna osallistutaan Aaltosen Mikon tehokurssille! :) Molempina päivinä liidellään pari tuntia.

Loppuun vielä mainittakoon että eilen trimmasin meidän Sani-prinsessan lyhyeen turkkiin jota saakin kasvatella talven yli.