2066075.jpg

Kuten kuvasta näkee, Lenni on hyvin tyytyväinen suorituksiinsa ja onnellinen siitä että kartturikin saa joskus nuotit kohdilleen myös kisaradoilla. Ensimmäinen A-rata oli mun täydellinen floppi, juoksentelin minne sattuu ohjaamatta ollenkaan ihan kankeena jännityksestä. Lenni raukkaa :) Toiseen hyppyrataan sain koottua itseni ja pystyin jopa vähän keskittyyn koiraan ja sen ohjaamiseen. Ihan kivaa vauhtia tehtiin ensimmäinen nollarata. Ihanneaika 39s ja meille aikavirhettä -7,23, sijoituksena toinen. Ratavirheiden valossa nollia tuli kolme joista yksi yliajalla. Jospas se munkin jänskääminen alkais jo vähän helpottaa, tuohon koiraan voi kyllä luottaa jo kisoissa niin pitäis pystyä itsekin keskittyyn suoritukseen...

Hyppyrata ei ollut mitenkään hirveen vaikeen oloinen. Muutamat tiukat käännökset piti saada aikaan, mutta ei mitään pahanoloisia ansapaikkoja. No niinhän se yleensä kuitenkin menee ettei niiltä helpohkon näköisiltä radoilta paljon nollia tehdä.

2066125.jpg
Päädyssä nuo hypyt on liian supussa mutta en jaksanut uudestaan piirtää. Jätin ensimmäisen hypyn taakse ja sitten yritin juosta lujaa :) Ennen rengasta sidoin tässä-käskyllä ettei päätä lähteä putkeen. Valssasin hypyllä 7 joka meni ehkä hitusen pitkäksi mutta ihan ok. Putkeen irtosi hyvin ja pujotteli tosi nopeeta Lenniksi. Nakkasin hypylle 13 ja muistaakseni persjättö hypyn 14 jälkeen. Lennin vahvuus on se että rimat ei sinkoile. Tällä radalla tais monelle tulla rimavirheitä.

Nyt lenkille ihanaan pakkasilmaan :)