Blogi on elänyt hiljaiseloaan jo pidemmän aikaa. No treenattu ollaan toki ja muutama startti kisattukin. Elokuun kisoissa käytiin kaksi starttia, tuloksina 5 ja 10. Vitosen radalla ainut virhe oli riman pudotus ja kympin radalla taisi molemmat virheet tulla eka esteeltä. Ukkonen jyrisi melko kovasti ja eka esteeltä kielto ja lopulta vielä rimakin muistaakseni alas. No se niistä.

Treeneissä on ollut kivaa. Minnalla on käyty kerran viikossa ja treeneistä pääosin jäänyt positiivinen fiilis. Lenni on oikein pätevä agiliitokoira, treenit on ollu monipuolisia ja treeniseura mahtavaa! Ainut että suoritusten välillä tuo otus käyttää nenäänsä vähän liikaa ja kesällä nartut on saanut pään ihan täysin pyörälle.

Syyskuun kisoissa käytiin myös kaksi starttia. Eka radalta vitonen. Joopa joo... Mutta toinen rata menikin sitten käsikirjoituksen mukaan. Lennille nollavoitto, aika -16,82. SERT ja menolippu KAKKOSIIN!! Se oli siis nopeeta menoa :) Kyllä tuo nappirata tuli oikeeseen paikkaan, nimittäin kartturilla meinas olla vähän motivaatiopulaa lähteä kisaamaan. Nyt on kummasti motivaatiota taas treenaamisen lisäksi myös kisata!! :)

Kuva voitokkaalta radalta. Kuvaajana Juha Lehtikangas.

Sertiruusukkeen kanssa fiilistelyä :)