Viikonloppu alkoi kurjissa merkeissä. Puhelin piippasi viestin merkiksi perjantaina aamusta, ja äitini oli kovin huolissaan Sanista. Kerrottakoon niille jotka eivät tiedä, että Sani on minun koirani, mutta asuu vanhempieni luona. Sanilla on jo pitempään tuntunut kunto huononevan, mutta loppusyksyllä eläinlääkärissä käytettäessä siihen ei oikein mitään kantaa otettu. Torstain ja perjantain välisenä yönä Sani oli ollut kovin rauhaton, hengittänyt raskaasti ja köhinyt. Kävin koululla tentin tekemässä ja menin katsomaan pikkuneitiä.

Yritin soittaa eläinlääkäriaikaa, mutta yllättäen ajat olivat varattuja ja viikonloppu edessä. Viikonlopun yli en kuitenkaan uskaltanut odottaa, vaan päivystykseen illalla. Sydämestä tasainen rytmi, mutta välillä jätttää lyöntejä väliin. Keuhkoista rohinaa minkä ilman stetareitakin pystyi kuulemaan. Sydämen vajaatoimintaa siis todennäköisesti. Ensiavuksi kortisonia injektiona ja viikon kuuri suun kautta plus sydänlääkkeet. Päivystyksessä meni puolille öin ja jäinkin vanhemmilleni yöksi. Tällä hetkellä Sani on jo ihan pirteänä. Kovasti toivotaan että lääkkeet auttaa ja neiti saa nauttia elämästä vielä monta vuotta.

 

 

Loppuun treenailuista muutamalla sanalla. Lauantaina Niinan ja Urhon kanssa hallille aiheena kontaktit ja kepit. Keinulla ei onneksi mitään kammoja torstaista, vaan ihan reippaasti tuo otus keinunkin teki. A:n tein vain kertaalleen läheltä ohjaten ja hyvin pysähtyi. Puomiakin aluksi yksittäisenä. Siinä aluksi 2-2 kontakti vähän hakusessa, meinas jäädä kolme tassua pinnalle... Pari muistutusta ja alkoi taas napsahdella oikeeseen asentoon.

Puomia tuli myös pikku pätkässä. Mutkaputkesta puomille- mutkaputkeen - kepit - mutkaputkeen. Kivasti pysähtyi vaikka edessä veti putki, samoin hyvin keskittyi pujottelemaan loppuun asti vaikka edessä jälleen putki.

Loppuun ihan pikku pätkä, jossa puolivalssi. Putki, hyppy - puolivalssi- hyppy ja kepit. Kepeille piti lähettää kaukaa ja hyvin itsenäisesti lähti pujottelemaan. Puolivalssi ois voinu mennä tiukemmallakin käännöksellä mutta ihan ok silti. Ei huvittanut tällä kertaa alkaa viilaamaan pilkkua.

Muuten ollaanki keskitytty hiihtämiseen. Välillä koiran kanssa ja välillä ilman :) Tänään ja huomenna treenaillaan taas agia.