Tänään mentiin treeneihin liian väsyneinä. Olin vain mennyt koko päivän (tai oikeestaan koko viikon) paikasta toiseen ja ote oli huono. Hiihtolenkki ennen treenejä sai myös jalat vähän turhan veteliksi. Jännää kuinka tässä lajissa pienet erot vireessä vaikuttaa niin paljon.

Aluksi pätkä kieputusta. Oli pakkovalssia ja vekkiä ja valssia ja persjättöä ja kaikkea. Noin niinku periaatteessa nuo ohjausjutut meni ihan hyvin kun ajattelin niitä oikeesti, mutta yhdistäminen hallituksi kokonaisuudeksi oli mulle vähän liian vaikeeta. Välillä piti ohjata niin tarkasti mutta olla kuitenkin jo menossa että joutuu seuraavaan paikkaan... Hyvää oli tiukat valssit ja hyvin haettu pujottelu. Huonoa oli se persjättö. Olin auttamattomasti myöhässä eka kerralla. Huonoa oli myös mun juoksu!

Kaks lyhyttä pätkää loppuen kontakteihin, toinen keinuun ja toinen A-esteeseen. Eka pätkällä muurilta vastaan - sylkkärillä hypylle ja valssi toisen hypyn jälkeen, mistä A:lle. Toisella pätlkällä muurilta putkeen ja keinulle. Aluksi hätäilin sylkkärissä vähän, mutta malttaessa odottaa koira tarpeeksi lähelle meni hyvin. Keinulle menee nykyään varmasti ja vauhtia on vaihtelevasti.

Huomenna ollaan sitten tosi skarppeina Hymy