Viikon tauko treeneistä takana. Saas nähdä miten tämä näkyy seuraavan kerran esteillä. Perjantain agility-valmennus jäi välistä MM-kisojen takia ja kyllä harmittaa etten itse vaivautunut paikalle. Viikonloppua vietettiin Raahessa (eikä päästy viikonloppunakaan treenaamaan) ja kisoja seurattiin finaalien osalta reaaliajassa netistä :D Kaikki Suomen edustajien suoritukset katsottiin heti Youtubesta ja Lennikin seurasi tarkasti äänitehostein kannustaen. Paljon on opittavaa lajista ja aina löytyy varmasti kehitettävää.

Tokoa ollaan ihan hitusen otettu lenkkien lomassa. Maahanmeno on ihan mahtavan nopea ja seisominen taas hidastunut. Seisomisessa pitää siis palata askel taaksepäin. Seuraaminen on innokasta ja pitää hyvin paikkansa, paitsi käännöksissä jätättää. Perusasentoihin palaa seuraamisesta nykyään paremmin oikeelle paikalle.  Nyt siis ohjelmassa seisomista ja käännöksiä. Mistä mää saisin samanlaisen innon tuohon tokoon kuin agiin...??

Eilen poikettiin lenkillä jalkapallokentän reunalle ja Lenni pääsi hetkeksi seuraamaan peliä. Kovasti ois pojalle tehnyt mieli pallon (ja Antin) perään leikkimään mutta ei sitä huolittu ilman nappuloita peliin mukaan :D