Nyt onki tullut treenattua ihan kivasti rataa ja oon ihan hyvin saanut myös itseluottamusta siitä että mulla pysyy ohjaus vähitellen kasassa haastavampienki paikkojen jälkeen.

Eka tehtiin kahdessa pätkässä 1-7 ja 8-17. Lopuksi koko rata. Eka yritys kepeille asti puhtaasti, tosi hienosti Lenni haki kepit kovasta vauhdista! Eka hypyn jälkeen käskytin suoraan putkeen ja jäin itse puomin puolelle juoksemaan kohti neloshyppyä. Päädystä kunnon vedätystä ja lujaa baanaa :)

Toinen pätkä muistaakseni myös ihan ok. Hypyn 9 jälkeen turhan pitkä kaarros, menin ite ensin liian syvälle mukaan. Kun vein omaa liikettä (peruutin) kohti hyppyä 10 kun näin että L lukitsi hypyn9, saatiin kurvi pienemmäksi. Hyppy 13 jäi meidän väliin. 13-15 pätkää tehtiin kahdella tapaa. Takaa leikkaamalla hypyllä 15 ja valssaamalla 14 hypyllä. Mikko meinasi että valssilla tuli sitten tiukempi kurvi hypyn 15 jälkeen.

Koko rataa tehdessä palkka valmiiksi puomille. Siitä ei meinannut taas tuon nenäkoiran kanssa tulla mitään vaan palkka veti turhan paljon. Kun taas keskityttiin ohjaukseen, meni koko rata kivasti läpi :)