Tänään liideltiin myös kahden radan verran.

C-radalla oli kolmantena esteenä puomi, jota Lenni luuli keinuksi. Siitä kielto. Sitten kun se keinu tuli oikeesti vastaan otettiin pari kieltoa lisää ja HYL. No muuten tosi kivaa menoa Lenniltä ja kai sitä itsekin tuli juostua. Ainakin tuntui että ohjasinkin jo tänään ja Lenni oli maalissa mielissään kuin voittaja vähintään. Tottahan se kehuja saikin. Tosiasia on vaan nyt se että keinusta tulee kunnon sulkeiset kun ei viihtis sen takia pilata hyviä ratoja.

D-radalla oli vauhtia enemmän kuin ikinä tällä luppakorvalla on ollu. Mutta mikä parasta, se kuunteli silti ja teki niinkuin näytin. Kepeillä olin varma että se ei sieltä ulos tuu ilman virhettä, niin lujaa se pujotteli normaaliin nähden mutta niin vain pujottelukin meni virheettä. Puomi ja keinu meni myös puhtaasti kun varmistelin varmistelemisien perään ja kannustin kiipeemään :) Yks kämmi kävi ja se kävi kun L vilahti putken väärään päähän -> HYL. Tätä putkea ennen oli pussi ja pussissa ollessaan L törmäs mun jalkoihin. Sain sen ulos pussista eri kohdassa kun olin suunnitellut ja putken oikea pää oli kadotettu. Kaasu lattiassa kaahotettiin maaliin asti ja omissakin reisissä tuntu että loppusuoralla sai juosta minkä ikinä kintuistaan pääsi!

Ei me omien suritusten jälkeenkään maltettu kotiin lähteä, vaan seurattiin vielä kakkosten ekat radat. Nähtiin myös paljon tuttuja, kiitos kaikille hauskasta päivästä! :)

Kisaviikonlopun jälkeen Lenni keskittyy sängyn valtaukseen ja vetelee sikeitä. Emännän liikahtaessa täytyy tietenkin olla valppaana jos vaikka lähdettäs jonnekkin :D
1996473.jpg