Ollut vähän hektinen viikko eilisen tentin ja kiireisen kouluviikon takia, joten harjottelu on jääny vähemmälle. Eilen treenattiin tupoksessa muutaman päivän laiskottelun jälkeen.

Mua väsytti lähtiissä mutta kentällä oli ihan hyvä fiilis. Aluksi tehtiin pätkää missä oli kepit. Aloitus onnistu ihan ok ja rytmi säilyi aina viimeiseen väliin asti mistä tuli ulos kun suoraa edessä oli putki houkuttimena. Muutaman kerran sain tehdä toistoa ja malttaa olla yhtään vedättämättä että harjoitus onnistui puhtaasti. Seuraavassa pätkässä oli takaaleikkausta, mikä ihan jees. Kaarrokset oli kuitenki laajoja ja toisella kerralla yritin ennakoida vartalolla enemmän ennen hyppyä ja ihmeen kivasti tuo otus sitten kääntyikin. Toinen kiva juttu tuossa pätkässä oli se että putki imi hyvin.

Persjätössä hypyn jälkeen Lenni ei seurannut sitten yhtään. Ihan ihme kaarrokset ennen kuin sain sen kaivettua oikeelle puolelle. Tuo ei noissa tilanteissa lue ohjausta kunnolla vaikka kuinka kerron äänellä ja nyrkkiä puistamalla mihin ollaan menossa. Näitä päätin treenata tänään hallilla jotta pääsen yllättämään Lenniä edestä ohjattuna, saisin sen paremmin seuraamaan ohjausta hypyn päällä. Nyt sillä vähän liikaa raksuttaa omassa päässään kun luulee tietävänsä ihan ite mikä on seuraava este. Viimeisessä pätkässä oli mukana keinu. Keinulla oli Lennin mielestä mörkö.

Tänään treenattiin heti aamusta hallilla kera Niinan ja Urhon. Laitettiin hyppy - kepit - hyppy suoraan linjaan ja pyöritettiin kasia. Kepeille laitettiin ohjurikaaria avuksi. Teki hyvää treenata näillä kaarilla kun koira löysi varmasti ekan välin. Aluksi Lenni ihmetteli mitä juttuja pujottelua oli laitettu sotkemaan, mutta loppua kohti meni hyvin ja mun kärsi vedättää pujottelulla, ja muutenkin olla kauempana. Toivottavasti tää treeni näkyy seuraavalla kerralla. Kepeille kun varmuutta tarvitaan roimasti lisää.

Myös eilistä persättöä treenattiin ja joo, ihan kiva välillä mutta ei tarpeeksi hyvä. Vähän eri planeetalta Urhon ja Lennin ohjausherkkyys näissä tilanteissa. Urho reagoi herkästi kaikkiin pikkujuttuihinki ohjauksessa ja Lenni tekee kaarretta vaikka kuinka ite yritän liioitella ohjausta. Toisaalta Lenni antaa anteeksi munki ohjausvirheitä sitten enemmän kun ei pienimmästä virheliikkeestä ota onkeensa mutta agilityssä koiraa on tarkoituski ohjata... Ei muutako treeniä :D Lopuksi keinua, joka alkoi sujua paljon kivemmin kun palkaksi päästin A-esteelle.

Käytiin vielä tunnin jäähdyttelylenkki metsässä. Kiitos treeni- ja lenkkiseurasta! Huomattavasti antoisampaa treenata kun on toinen kyttäämässä :)