Tällä viikolla oltiin poikkeuksellisesti jo torstaina Tupoksella. Ennen treenejä nähtiin raahelaisia, oli kiva törmätä jos joku sattuu tätä lukemaan :) Tupoksella tais olla kunnon springeri-iltamat kun ennen meitä oli Tiko-enkku & Friida-walesi ja meidän kanssa yhtä aikaa ihana Pihla-tyttö. Lenni oli heti myytyä miestä nähtyään kauniin Pihla-neidon :)

Itse treenit meni kivasti, Lenni nautti tekemisestä eikä yhtään paineistunut hallista niinkuin viime kerralla. Illan aiheena oli takaaleikkaukset ja oikein tyytyväinen olen niihin, sujuvasti meni siis ja poispäinkääntökin onnistui näppärästi. Ehkä se kuivaharjoittelu on auttanut asiaa. Keinua tehtiin myös moneen moneen kertaan ja ensimmäisten tosi hitaiden suoritusten jälkeen siihenkin saatiin lopussa vauhtia. Mun pitää vaan muistaa antaa Lennin itse keinuttaa vaikka se välillä tuliskin hitaammin siihen!

Mentiin Tupokselle Niinan kyydissä ja alkulämppien yhteydessä tehtiin pimeässä metsässä lyhyt paikallamakuu. Näitä pitäs tehdä useamminki.