... sellasta oli siis luvassa Activella keskiviikkona.

Lenni tuntui räjähtävän lapaseen jo ensimmäisessä treenissä. Karkas lähdöstä pariin otteeseen ja suoritti itsenäisesti muutaman esteen, oli huumorituulella taas vaihteeksi ;) Innostunut ainakin. Pienen muistutuksen jälkeen alkoi taas pysyä lähdössä.

Kaikki ohjaustreenit tehtiin tälläsella kuviolla.

HOX! Kakkonen on väärällä puolella estettä!! (Enkä jaksa enää korjata...)

Ensimmäisessä treenissä pakkovalssilla kakkonen siis putken puolelta hypättynä, ja siitä kolmosen kautta putkeen. Tämä molemmin puolin. Ei isompia ongelmia. Ajoitusta hinkattiin muutaman kerran. Aluksi otin turhan varman päälle enkä saanut kakkoselle kääntymään tarpeeksi tiukasti. Toisella kerralla käännyinki sitten jo liian aikasin ja Lenni hyppäs kakkosen suoraan väärältä puolelta. Viimeisellä yrityksellä tuli hyvä ja tiukka käännös. Tää oli helpompi mulle niin päin että lähdöstä katsottuna oikean puoleisen kolmoshypyn kautta mentiin putkeen.

 

Toisessa treenissä kakkonen tehtiin takaakierrolla (taas hypättiin siis putkelta päin) ja vietiin twistillä ohi kolmosen suoraan putkeen. Ensimmäinen kerta puhtaasti taas, mutta kuten aina niin säätämistä löytyy ja siinä vaiheessa mulla menee eri osien liikeet ihan sekasin :D Takaakierron jälkeen selusta kunnolla putkelle päin, koiranpuoleisella kädellä koira hypyn yli ja itse pitäis koko ajan liikkua takaperin kohti putkea. Tää oli vaikeeta kun pelkäsin peruuttavani siivekkeeseen pahki. Koira oli kyllä ihan hyvä ja teki niinku näytin. Molemmin puolin treenattiin tätäkin.

 

Viimesessä treenissä aloitettiinki putkelta ja tehtiin kaikki vierekkäiset hypyt välistävedoin. Eli hypättiin kaikki hypyt putkelta poispäin. Tää meni ihan yllättävän hyvin. Lenni tuli kivasti mukaan ohjaukseen ja sain hyvin edettyä jalat menosuuntaan kokoajan. Koiran nakkasin aina molemmin käsin yli hypystä.

Keinua, A:ta ja pujottelua tehtiin itsenäisesti. Keinulla eka kerta aika hitaasti, mutta kun taas hoksas mikä juttu se oli niin imu keinulle oli kova. Tehtiin tätä siis niin että kaveri piti keinun paikallaan, Lenni juoksi päähän asti ja sieltä päästettiin keinu alas.