Lenkkeiltiin tänään Niinan ja Urhon kanssa Hietasaaren suunnalla. Käytiin kattomassa josko ulkokentällä on esteitä ja kontaktithan sieltä löytyi. Tehtiin kaikille kontakteille muutamat toistot. A:lla meinas olla vähän hidastelua harjalla, joten vein palkan kertaalleen alastulolle. Näin tuli taas nopeasti kakskakkoseen. Puomilla Lenni meinas jäädä neljä tassua laudalle napottaan. Selkeästi huomas että oudoilla esteillä saa olla aluksi tarkkana. Vaadin alas-käskyllä Lennin aina oikeeseen paikkaan, mistä vapautus. Viimeiset toistot meni jo melko hyvin. Keinulla kolme suoritusta. Ensimmäinen hidas, mutta kahdella viimeisellä oli mielestäni melko kiva vauhti.

Lenkkiä jatkettiin Hietasaaren tanssipaikan parkkipaikalle jossa otettiin vähän tokoa! Paikallamakuussa Lenni pysyi hyvin, mutta meinasi lonkittaa. Matkaa mulla koiraan oli ehkä 5 metriä. Alkuun pää pyöri melko paljon, ja palkkasin rauhallisella kehulla kun katsoi minua. Loppuajasta oli jo rauhallisen oloista paikallamakuuta. Välillä kävin palkkaamassa myös makupalalla. Lähdettiin siis melko helposta versiosta liikkeelle, kun pitkään aikaan ei olla ulkona paikallaoloa tehty.

Seuraaminen oli mielestäni melko hyvää. Kontakti pysyi kivasti ja paikassakaan ei ongelmia. Tokihan tuosta tiiviimpää voi vielä hioa. Tein suoraa seuruuta, juoksussa seuruuta ja pari täyskäännöstä. Vapautus suoraan seuruusta. Liikkeestä seisominen oli vähän unohtunut, kun Lenni meinasi pudota maahan. Helpotin sanomalla seis painokkaasti ja antamalla pienen käsimerkin. Kyllä tämän reenaamalla sais taas nopeasti kuntoon.