Viime viikolla käytiin pariin otteeseen hallilla treenailemassa itseksemme agilityä. Treenailimme takaaleikkauksia ja valssia lyhyillä pätkillä ja ilottelua hyppysuorilla. Takaaleikkaukset alkoi sujua hyvin hypyillekin, putkien kanssahan tässä ei mitään vaikeutta oikeastaan koskaan olekaan ollut. Tehtiin osa harjoituksista 60 senttisillä hypyillä eikä mitään heikkoa, ilmaa jää reilusti rimojen päälle. Ongelmaksi meinasi muodostua A-este, jolle Lenni karkasi pääsi karkaamaan muutaman kerran selkeästä ohjeistuksesta huolimatta. L niin rakastaa aata! ;) Huvikseni kokeilin myös pujottelua ilman kujaa ja olin todella yllättynyt, positiivisesti. Tuo koira hakee itsenäisesti ensimmäistä väliä ja pujottelee ilman apua kuuden kepin pujottelun! Mahtavaa.

Perjantaina oli perinteinen Tupos-päivä. Mennessä Lennillä ja Akulla meinasi tulla sanaharkkaa autossa ja karjuivat toisilleen saata ja peetä, liekö ollut ahdasta pojilla takapenkillä. Mun karjaisusta loppui onneksi kinastelu. Liekö tämä välikohtaus syynä vai mikä, mutta ensimmäisen harjoitteen aikana Lenni ei ollut sitten yhtään kuulolla. Lähti pujottelemaan ilman sinnepäinkään ohjausta (olin sinänsä yllättynyt tästä!!) ja käväs hallin ovesta ulkona ihan omatoimisesti. Jätin harjoitteen kesken ja kävelin hallin toisesta ovesta ulos. Lenni tuli toki perääni ja pienen tokoilu-session jälkeen toimi lopputunnin jälleen tavalleen uskollisesti, innostuneesti ja vain itse asiaan keskittyen.

Tällä viikolla olen ollut itse tk-harjoittelussa ja illat lukenut tenttiin. Lennillä on siis tylsät ajat meneillään ja joutuu tyytymään lenkkeilyyn vielä pari päivää. Perjantaina on tentti sitten ohi ja viimeinen kurssikerta tässä agilityryhmässä. Ensi viikosta eteenpäin olemmekin Minnan opeissa keskiviikko-iltaisin. Tokoilu-tauko jatkuu toistaiseksi.