Oon ollu tosi laiskana treenipäivityksien suhteen, mutta kirjataan nyt ylös edes viime viikon Tupoksen treenit. Aloitettiin renkaan perustreenillä ja katsottiin osaako koirat suorittaa sen oikeesti ja itsenäisesti. Lähetettiin eteen, kaukaa sivulta jne. Ihan kivasti tuntui rengas olevan kunnossa. Takaakiertoon lähetettäessä Lenni oli vähän ihmeissään kun koskaa ei olla sitä renkaalla tehty, mutta eipä sitä kisoissa vastaan tulekkaan.

Sitten 17 esteen ratapätkä.

1239789101_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tutustuttiin ensin rataan ja mietittiin kaksi lyhyttä pätkää mitkä haluttiin tehdä ennen koko radan tekemistä. Valitsin pätkät 3-5 ja 6-8. Puomille ensimmäisellä kerralla targetti, jotta pääsin itse jäämään neloshypyn taakse ottamaan vastaan. Aluksi vein hypyltä kropalla renkaalle ja Lennihän irtos kun juuri oltiin rengasta harjoiteltu. Uusintayrityksellä reisiläpsyllä kunnolla haltuun jo ennenkuin Lenni ponnisti, siitä vienti pujottelulle. Muistaakseni pujottelun hakemisessa ei ollut ongelmia. Toisessa pätkässä käänsin sylkkärillä kasi-hypylle. Ihan hyvin tuli liki ja taipui.

Sitten koko rata. Putkelta lähetin takaakiertoon ja pyöräytin kentän keskustan kautta kohti puomia. Hypyn neljä taakse jälleen vastaanottamaan ja viemään pujottelulle. Keinun jälkeinen kohta ei mennytkään ihan niin sujuvasti kuin ensimmäisellä kerralla, vaan sylkkärissä tuli joku silmukka. Jatkettiin kuitenkin matkaa. Putken 11 jälkeen käänsin vartaloa liian aikaisin ja pitkällä viennillä pujottelulle tuli hyppy hypättyä väliin. Lenni teki just niinku ohjasin joten jatkettiin sujuvasti pujottelemaan. Pujottelulta otin valssilla, takaaleikkasin hypyllä 13 ja kiire meinas tulla mutta ehdin vielä ohjaamaan hypylle 15. Pitkä irtoaminen viimeiselle hypylle sujui kivasti.

Tämä viikko onkin aktiiviliitoa, kun tänään treenataan haukiputaalla ja huomenna Tupoksella, lauantaina on OKK:n kisat ja sunnuntaina valmennusta KAS:n hallilla.